Mercedes C Class Mercedes C230 Kompressor, Mercedes C240, Mercedes C280, Mercedes C320, Mercedes C350 Sedans, Coupes, and Wagons.

radio not working c300

  #11  
Old 05-03-2017, 04:00 PM
Junior Member
Join Date: Apr 2017
Posts: 5
Default Replace with used Radio Unit

I was planning to buy a used Radio Head Unit to replace it from EBay but do you know if I have to have it program by a dealer or just plug and play ? Also my head unit doesn't have a Nav button on the unit can I replace it with one that has a Nav button then the wires plug in will be different in the back or it just has one extra ( Nav plug left out ).
I would like to add a back up camera to my car is there anyway I could do it ?

thank you again
 
  #12  
Old 05-04-2017, 12:01 PM
Join Date: May 2012
Posts: 2,021
Default

I cannot confirm if the dealer would need to program it; I would guess that you can just plug and play though. As far as the backup camera goes, you can likely wire it into the new unit and assign it a button. Hope this helps a bit.
 
  #13  
Old 08-29-2017, 10:06 AM
Junior Member
Join Date: Aug 2017
Posts: 1
Default

For more information on Mercedes C300 AMG 2017 here : Mercedes C300 AMG 2017
 

Last edited by mercedesphumyhung; 08-29-2017 at 10:09 AM.
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
merc2300
General Tech
0
03-29-2012 01:41 PM
patricknif
Mercedes S Class
0
03-04-2012 06:38 AM
Paul Dalton
General Tech
0
02-07-2012 02:37 PM
mabenzusa
Audio/Visual Electronics
2
04-17-2008 12:34 PM
mabenzusa
Mercedes E Class
2
01-24-2008 09:04 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: radio not working c300


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.