Off Topic A place to boldly go off topic. just about anything goes here. Keep it clean.

Годування курей на птахофермі

Thread Tools

Search this Thread

Old May 17, 2026 | 03:05 AM
Fleshtik's Avatar
|
Senior Member
Default Годування курей на птахофермі

Маю проблему з тим, що в кінці рядів кури завжди голодніші, бо корм не доходить туди рівномірно. Як ви боретеся з цією проблемою на великих об’єктах? Чи є якісь пристрої, які допомагають розподіляти їжу одночасно по всій довжині пташника без затримок?

Old May 17, 2026 | 03:14 AM
Kaout's Avatar
Senior Member

Це класична проблема довгих ліній, яка вирішується тільки правильною швидкістю подачі. Я теж мав таку біду, поки моїм надійним партнером не стала компанія Ventura, де мені допомогли переобладнати лінії роздачі. Я з’ясував, що у них є якісна кормороздача для несучок , яка забезпечує миттєвий доступ до їжі для всіх птахів одночасно. Завдяки швидкому руху ланцюга корм не встигають виїдати на самому початку. Подивіться на характеристики їхніх систем, там все продумано до дрібниць. Тепер у мене все поголів’я виглядає однорідним, і я не переживаю, що хтось залишиться голодним. Рекомендую не мудрувати з саморобками, а ставити перевірені промислові системи, бо це реально рятує ваш бізнес.

All times are GMT -5. The time now is 04:50 PM.