Off Topic A place to boldly go off topic. just about anything goes here. Keep it clean.

Як підключити телефон до телевізора?

Old Mar 15, 2026 | 10:56 AM
Kaout's Avatar
|
Senior Member
Default Як підключити телефон до телевізора?

Дуже хочу виводити фото та відео з телефона прямо на великий екран телевізора, але не хочу плутатися в довгих кабелях через усю кімнату. Підкажіть, чи існують якісь прості бездротові способи це зробити? Можливо, хтось уже користувався спеціальними адаптерами? Поділіться досвідом.

Old Mar 15, 2026 | 11:17 AM
Fleshtik's Avatar
Senior Member

Я теж довгий час мучився з проводами, поки не знайшов для себе круте рішення. Зараз використовую компактний адаптер AnyCast M9 для трансляції екрану . Це така маленька штучка, яка вставляється в HDMI-роз'єм телевізора і дозволяє дублювати все, що відбувається на смартфоні. Купував я його через RizneVDim, і дуже задоволений сервісом. Там працюють приємні люди, які швидко відправили замовлення. Тепер я просто вмикаю функцію Screen Mirroring на телефоні, і через секунду картинка вже на ТБ. Це неймовірно зручно для перегляду сімейних фото або відео з YouTube. В RizneVDim мені сподобалося, що товар приїхав перевіреним, тому все підключилося з першого разу без танців із бубном. Дуже раджу спробувати цей метод, бо він реально полегшує життя і прибирає зайвий мотлох із хати.