Mercedes Benz Forums


Go Back   Mercedes Forum - Mercedes Benz Enthusiast Forums > Show Time > Audio/Visual Electronics
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

Welcome to Mercedes Forum!
Welcome to Mercedes Forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to start new topics, reply to conversations, privately message other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, join Mercedes Forum today!

Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 03-19-2008, 10:09 PM
 
Join Date: Mar 2008
Location:
Posts: 4
Default Radio stopped Working, Please HELP!!!

I just recently purchased a 560SL that in in pristine shape. When I picked it up the radio (becker AM/FM cassete)was working just fine but yesterday evening the radio just stopped working. I checked the radio fuse and it is intact. Can sombody please help with diagnostics and fix help? Thanx
Register today for free or log in if already registered to remove this ad!
__________________
You ain't goin fast enough if your not breakin stuff!
1986 Mercedes 560SL (cruiser)
2000 Z-28 Chevy Camaro (11 sec. street/strip killer) 1986 Toyota MR2 (gas Saver)
2007 Nisan Altima 3.5 (daily driver/travelling car)
Reply With Quote
  #2  
Old 03-20-2008, 02:00 PM
 
Join Date: Mar 2008
Location:
Posts: 4
Default RE: Radio stopped Working, Please HELP!!!

Anyone have a solution?
__________________
You ain't goin fast enough if your not breakin stuff!
1986 Mercedes 560SL (cruiser)
2000 Z-28 Chevy Camaro (11 sec. street/strip killer) 1986 Toyota MR2 (gas Saver)
2007 Nisan Altima 3.5 (daily driver/travelling car)
Reply With Quote
  #3  
Old 04-17-2008, 12:30 PM
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 5
Default RE: Radio stopped Working, Please HELP!!!

I have the same problem with my 2003 E320. I still have to find the fix but I did hear the Mercedes uses fiber optics on the newer models and not hard wiring. The sensors can either go bad and or shut down (off) based on high temperature. I have been told that the dealer can re-program the sensors to a higher temperature. I am in Arizona so it needs to be set higher than say California which is where my car came from.

If I get confirmation of all of this and a solution I will post it.
Reply With Quote
Old 04-17-2008, 12:30 PM
 
 
 
Reply

Tags
2003, 560sl, becker, benz, e320, fuse, mercedes, mr2, problem, quit, radio, stereo, stopped, stops, toyota, working


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory
Our Sponsors
GetCoolParts.com
Monroe, WA 98272
360.863.0557
All times are GMT -5. The time now is 06:04 PM.

Internet Brands, Inc.



SEO by vBSEO ©2010, Crawlability, Inc.