Other Post discussion on all other models not listed above here.

strange problem in my w123 230

  #1  
Old 05-28-2007, 06:12 PM
Thread Starter
Join Date: May 2007
Posts: 2
Default strange problem in my w123 230

i have faced a strange problem in my w123 230 mercedes the problem is that from 2 months when i start to crank the car it work but the car is making cutting voice and the air from exhaust is cutting reguraly as if u turn it on and off quickly accompanied by shaking of the car and also noticed that there is a liquid come on the exhaust tube near the starter of the engine and evaporates but i check the liquid and found it very light not the oil engine something elseand sometimes when i start it after turning it of by 30 min it didn't start and i must press the gass pedal or crank very long to start and sometimes it start perfectly with no shock and also the liquid didn't appear except the car begin to shake. now from 2 weeks it start perfectly without problems i want to know what is the problem?
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
chrod
General Tech
0
06-28-2012 06:40 PM
billysblue
General Tech
0
09-13-2010 02:52 AM
col 190
General Tech
0
11-03-2007 04:29 AM
col190
General Tech
0
10-03-2007 09:10 AM
w123_DELETEDBYREQUEST
General Tech
1
09-01-2006 04:36 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: strange problem in my w123 230


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.