B 200

  #1  
Old 11-18-2018, 11:09 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2018
Posts: 1
Default B 200

Good day
I was completing some general maintenance (oil change, spark plugs etc) and replaced the battery. I replaced lights due to a low beam error and the and it still did not work. While running I was looking at the fuses and I pulled one out and heard a click . Car started but could not get it out of park and engine light on. I pushed the release button and was able to get into drive and it drove great however once in park cannot get it into gear without pushing release button. Is their a relay fuse or does this mean I must replace the ecm module...I hope not
 
  #2  
Old 11-19-2018, 03:03 PM
Join Date: May 2012
Posts: 2,125
Default

Hello and welcome to the forum! I would suggest reading the codes before replacing any other parts. This should give you a good idea as to where the issue is coming from. Please let us know if you have any other questions.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Oreo
General Tech
4
01-17-2005 11:43 PM
kzr1310
General Tech
3
07-04-2004 09:58 AM
hywel
New Mercedes Benz Forum Members Area
0
03-12-2004 09:29 AM
Heidi
General Tech
0
08-18-2003 11:02 PM
clk168
New Mercedes Benz Forum Members Area
0
05-28-2003 04:15 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: B 200


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.