Mercedes Benz Forums


Go Back   Mercedes Forum - Mercedes Benz Enthusiast Forums > Mercedes Benz Models > Mercedes M Class
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

Welcome to Mercedes Forum!
Welcome to Mercedes Forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to start new topics, reply to conversations, privately message other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, join Mercedes Forum today!

Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 11-14-2010, 04:00 PM
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1
Default Ml 270

I have had my 270 for two weeks only and I suddenly experienced that the engine misfired or ran on tree sylinders only for some minutes. This happened two times in about -6 degrees celsius. Anyone that have had the same experience and have some ideas what might be wrong?
Register today for free or log in if already registered to remove this ad!
Reply With Quote
Old 11-14-2010, 04:00 PM
 
 
 
Reply

Tags
foru, mercedes, ml270


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory
Our Sponsors
GetCoolParts.com
Monroe, WA 98272
360.863.0557
All times are GMT -5. The time now is 05:28 PM.

Internet Brands, Inc.



SEO by vBSEO ©2010, Crawlability, Inc.