Mercedes Benz Forums


Go Back   Mercedes Forum - Mercedes Benz Enthusiast Forums > Mercedes Benz Models > Mercedes C Class
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

Welcome to Mercedes Forum!
Welcome to Mercedes Forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to start new topics, reply to conversations, privately message other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, join Mercedes Forum today!

Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 04-09-2008, 03:18 PM
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 1
Default Windshield wiper having issues 2000 c230 Kompressor

I have a C230 Kompressor year 2000. I love the car, but have had some problems with the windshield wiper. The motor seems to be running but the wiper will not go by its self. You can hear the motor spinning and if you move the wiper alittle by hand it will take off and finish the stroke to the begining position, but that is it. It almost acts like It has a clutch and it needs to be tightened. Please, if you know anything about these could you help me out. I have exposed the motor and the thing the motor is attached to and I dont know what to do next. On thetop of the device that the motor is attached to it had this part number. A 202 820 21 08
Register today for free or log in if already registered to remove this ad!
__________________
GHPribyl
Reply With Quote
  #2  
Old 04-12-2008, 01:46 PM
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: eden, ny
Posts: 18
Default RE: Windshield wiper having issues 2000 c230 Kompressor

Carefully pop off the large plastic cover at the base of the arm and clean off all corrosion/ oxidation from the drive linkage mechanism. Lubricate it well with lithium base grease and carefully work it by hand a few times. Hopefully this is your solution to a common problem.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-02-2010, 06:26 AM
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1
Default

I have the same problem on my c180 but deler told me needs a new motor! but i am not sure cos i hear the motor but it wiper not moving itself I have lubricated the arms but still not working any help?
Reply With Quote
Old 11-02-2010, 06:26 AM
 
 
 
Reply

Tags
2000, benz, c230, kompressor, lube, lubricate, mercedes, motor, problem, problems, windsheild, windshield, wiper, wipers, working


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory
Our Sponsors
GetCoolParts.com
Monroe, WA 98272
360.863.0557
All times are GMT -5. The time now is 11:29 AM.

Internet Brands, Inc.



SEO by vBSEO ©2010, Crawlability, Inc.